Kedves Télapó! Vagy Mikulás, vagy Jézuska, nem tudjuk még, hogy szólíthatunk!

Nem ismerünk még téged, de anyu azt mondta, hogy ha írunk neked egy levelet a kívánságainkról így év vége felé, akkor azt lehet teljesíted Karácsonykor. Hogy mi az a Karácsony, még nem tudjuk, de azt mondta anyu, nagyon jó dolog!

Amire a legnagyobb szükségünk van az anyu, de Ő már itt van. Igaz, sokszor jó lenne, ha lenne még egy anyu a tesónak is!  Ha esetleg tudod, hozhatnál még egy ugyanolyan anyut, mint ami van!!!

Szeretnénk sok-sok játékot még, olyat ami zenél, villog, beszél hozzánk és tanítgat minket mindenfélére.
De hozhatsz olyat is, ami csörög és zörög csak és puha, mert szeretünk vele birkózni (meg egymással is, de az más tészta)
Nagyon szeretnénk még építőkockát (jó színeset), meg mindenféle logikai játékot ami nekünk való!

Szeretnénk még hamit is. Anyu mindig üvegből adja, és az nagyon finom. Szoktunk kapni gyümölcsöt is meg főzeléket is. Nagyjából mind nagyon finom és szeretnénk még többet. Biztos ami biztos, nem jó ha éhesek vagyunk (főleg anyunak nem jó, mert olyankor égnek áll a haja, bár nem tudjuk miért )

Szeretnénk még sok szép ruhát, főleg kantáros nadrágot, mert azokat nagyon szeretjük. Meg jöhet rugdalózó is, olyan amit éjszakára fel tudunk venni pizsinek, meg olyan cuki amit nappal tudunk hordani.
Hozhatsz harisnyát is, hogy ne fázzunk, meg zoknit, meg cuki sapkát és sálat (kb 40-43-as a méretünk. Tudjuk hogy tudod, de azért leírtunk. Meg azt is hogy karácsonykor 10 és 1/4 hónaposak leszünk és kb 74-80 as a méretünk. Ja, és 8,5 kilósak vagyunk) Ehhez mérten nézhetnél még körbe valami frankó pelusért is, mert néha amit mi belerakunk, az kicsorog. És a pelus mellé kellene még popsitörlő is. Azzal nagyon szeretünk játszani pelenkázás közben.

A többit rád bízzuk!

Köszönjük szépen, és nagyon reméljük, hogy a haveroddal, a krampusszal nem kell találkozzunk...

Csókolom
Janóka és Norbika